Maite Flores Blanco

Tècnica de Comunicació de l’Ajuntament de Berga
Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).
Experiència professional en l’àmbit de la comunicació dins de l’empresa privada. Bagatge laboral relacionat amb el periodisme, exercint funcions de producció, redacció i presentació en els mitjans de comunicació local. Introducció en el món de la publicitat i les relacions públiques a través d’una agència vinculada als sectors de la moda, la bellesa i l’hostaleria.
Ha treballat com a periodista en diferents programes magazine de Ràdio Berga i també ha format part de l’equip de redacció de diversos productes de premsa de l’empresa Bífidus Produccions S.L. com la revista Aquí Berguedà, entre d’altres. A més, també va realitzar una breu estada a Con H Agency durant el període de pràctiques dels estudis de publicitat.
Al novembre de 2016 va iniciar la seva tasca com a tècnica de suport de l’àrea de Comunicació de l’Ajuntament de Berga i des del desembre de 2017 exerceix com a responsable del departament.

e-mail
floresbt@ajberga.cat

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 11-03-2022 09:59